1. nieuw te huur

  Korte Rozendaal 19, ca. 42 m2

  Plompetorengracht 18, kantoor

  zie ook onder ‘te huur’

   

 2. Nationale Monumentenorganisatie

  UMS neemt deel in de Nationale Monumentenorganisatie, opgericht samen met Vereniging Hendrick de Keyser, Geldersch Landschap en Kasteelen, Boei, Monumentenfonds Brabant en Natuurmonumenten. Doel is onder andere landelijke samenwerking in behoud en herbestemming van monumenten. Inmiddels zijn ook Staatsbosbeheer en LandschappenNL, de koepel van twaalf provinciale Landschappen, lid. Kijk ook op http://nationalemonumentenorganisatie.nl.

   

 3. wachtlijst

  De wachtlijst voor sociale huurwoningen (een huurprijs van minder dan € 711,= per maand) is vanaf 23 april 2016 gesloten. De geschatte wachttijd is inmiddels gegroeid tot meer dan vijf jaar.

  Indien u geïnteresseerd bent in het huren van een woning in de vrije sector (een huurprijs van meer dan € 711,= per maand) kunt u zich bij ons aanmelden, per mail of telefoon. Wij zenden u dan een lijst van de woningen in ons bezit en een inschrijfformulier.

  Vrijkomende woningen worden op deze website vermeld onder ‘te huur’. Indien u op onze wachtlijst staat heeft u de eerste week na publicatie voorrang. Daarna kunnen we ook aan anderen toewijzen.

 4. boek Convent St. Nicolaas

  2015 was ons jubileumjaar. Ter gelegenheid hiervan publiceerden we een essai van Menze de Graaf. Dit behandelt de geschiedenis van het Convent van Sint-Nicolaas en de locatie waar dit klooster vanaf de veertiende eeuw gehuisvest was, dat is de huidige Doelenstraat. Onze huurders en relaties kunnen een exemplaar gratis op ons kantoor (Doelenstraat 40) ophalen.

  IMG_0256